mueslimachine/ graanvlokker

Vers geperste muesli vlokken bevatten alle vitamines en voedingsstoffen die in graan zitten. 
Als u graag een granen ontbijt eet, bv een muesli met noten of fruit, is het aan te raden zelf vers graan te persen uit de volkoren korrel. 
Ook kinderen vinden het leuk om hun eigen muesli te mengen en daarbij hun eigen havermout te maken. 

Een muesli machine plet het graan tussen twee walsen tot de bekende platte vlokken. Dit is dus heel anders dan bij een graanmolen. 
Haver is ideaal om muesli te maken vanwege  zijn hoge natuurlijke vetgehalte. Om andere granen te pletten is het nodig ze eerst een half uurtje voor te weken om ze ietwat zacht te maken.

Bij graanmolen.com kunt u de muesli machines (graanvlokkers) van Eschenfelder en Hawos bestellen.
Alle muesli machines zijn uitgevoerd in een mooi houten ontwerp en bevatten een jarenlang in de praktijk geteste wals technologie om het graan te pletten. Er zijn hand vlokkers en elektrische vlokkers, afhankelijk van uw behoefte.
Een paar keer draaien aan een Eschenfelder of de hawos phoenix en u heeft een portie verse ontbijt granen. De phoenix is robuust uitgevoerd in een modern design. Door de open structuur is de phoenix makkelijk te reinigen. De Eschenfelders zijn als tafelmodel en als wandmodel te bestellen. Daarnaast kunt u kiezen voor een aluminium of een houten trechter. 

Om gezond ontbijten nog gemakkelijker te maken of als u grotere hoeveelheden nodig hebt is er el flocko. Deze electrische muesli machine serveert u moeiteloos en zonder tijdverlies iedere ochtend de lekkerste muesli. El flocko doet zijn werk temperamentvol. Tarwe, rogge, haver, gerst, gierst of boekweit worden moeiteloos geplet door de sterke motor en walsen.
Heeft u een grote familie of wil u uw hotelgasten verwennen kies dan voor de el flocko grande waarmee het ontbijt bord nog sneller gevuld wordt.

Naast alle granen (behalve mais) kunt u tussen de walsen ook allerlei andere zaken klein maken zoals oliehoudende zaden, kruiden, thee en noten. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren